Sådan indretter du din stue

7. december 2023

Stuen er ofte det rum, hvor vi tilbringer størstedelen af vores vågne timer. Det er også ofte i stuen, at vi tilbringer tid med vores gæster.

Det er derfor fuldt forståeligt, hvis du gerne vil have en flot og hyggelig stue, hvor både du og dine gæster kan være i en hyggelig atmosfære. Hvis du ikke har den store erfaring med boligindretning, kan det dog godt være en besværlig opgave. For hvordan skaber du lige en hyggelig atmosfære i stuen?

Det er der som sådan ikke noget enkelt svar på. Det kommer nemlig i høj grad an på dine personlige præferencer. Hvad der er hyggeligt for dig, er ikke nødvendigvis hyggeligt for din nabo. Du kan dog i de følgende to afsnit af denne artikel få et par mere generelle tips og tricks til, hvordan du skaber en hyggelig atmosfære i din stue.

De rigtige siddepladser

Uanset hvor hyggeligt pyntet og indrettet din stue er, hjælper det ikke noget, hvis du og dine gæster sidder virkelig dårligt. Det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis i forhold til siddepladserne. En behagelig lænestol kan eksempelvis gøre underværker, når det kommer til at slappe af om aftenen. Du kan også vælge en sofa, hvis der ofte er flere personer i stuen. Sid godt i lænestol fra bolighuset.dk eller find en passende sofa.

Stol på din mavefornemmelse

Når du skal indrette din stue, kan du ikke gøre alle tilfredse. Det er derfor vigtigt, at du først og fremmest gør dig selv tilfreds. Mal væggene i din yndlingsfarve, få lagt det perfekte gulv i din verden og pynt væggene med lige præcis de malerier, som du bedst kan lide. På den måde får du et hjem, som du føler dig tryg i. Derudover kan du også skabe meget atmosfære ved hjælp af belysning i stuen.