Derfor er hvidevarer på abonnement en fordel for din privatøkonomi

22. marts 2023

Der er efterhånden kommet mange nye abonnementsforretninger til livs, indenfor en lang række af forskellige nicher.

Der er både kommet abonnement på cykel, kaffebønner, bleer og biler. Men hvorfor giver abonnement på hvidevarer så god mening?

En vaskemaskine uden kompromisser

I dag er den stadigvæk en køb-og-smid-væk-kultur dybt integreret i langt de fleste danskere. Men hvis man som forbruger, gerne vil gøre en forskel for miljøet, så har COWI i en rapport, konkluderet at forebyggelse af affald er den bedste måde at være miljøvenlig på.

Der bliver smidt alt for mange vaskemaskiner ud om året, som aldrig får et nyt liv. Det skyldes primært fordi langt de fleste danskere gerne vil købe en billig vaskemaskine for at spare penge. Men i det lange løb, så koster det mere at købe billige vaskemaskiner.

Hos WhiteOn får du en Bosch Serie 6 vaskemaskine, med alle de nødvendige funktioner, samt ekstra funktioner du ikke finder i en billig vaskemaskine.

En Bosch serie 6 kan hurtigt løbe op i 10.000 kroner, hvor du hos WhiteOn kan få et abonnement helt ned til 189 kr. uden oprettelse, ekstra gebyrer eller skjulte omkostninger.

Men det er bare endnu en ny vaskemaskine, hvorfor sparer jeg penge.

Kontant har dykket ned i, hvorfor der bliver smidt så mange vaskemaskine ud årligt

”Vi ser en trend mod såkaldte smid væk-maskiner, som er billige, men som går i stykker efter 3-5 år”, siger østrigske Sepp Eisenriegler til forbrugerprogrammet Kontant.

Hos WhiteOn slipper du for at købe en ny når den gamle går i stykker. WhiteOn sørger for at tage din gamle vaskemaskine med og sørger for at den får nyt liv, eller bliver genbrugt. WhiteOn levere en vaskemaskine med livstidsgaranti, som betyder at du er fuldt dækket ind uanset hvad der sker med din vaskemaskine. Der kommer en tekniker ud på din adresse, uden ekstra omkostninger og laver din maskine. Hvis den ikke kan laves, får du en ny.

Den ødelagte vaskemaskine bliver sendt på værksted, hvor den får nyt liv.

Beregning: Hvornår er det dyrere at have et abonnement fremfor køb?

Tager man udgangspunkt i WhiteOn’s Bosch Serie 6 WGG244AISN som står til 10.000 kr, så tager det cirka 50 måneder, eller 4 år før abonnementsprisen overstiger købsprisen.

For nogle giver det super god mening at have abonnement, for andre gør det ikke.
Man skal dog huske at der følger en forsikring med i prisen, levering & montering, samt personlig support.

Hvis du ønsker at læse mere om omkostningerne ved at leje hvidevarer, tips & tricks til el besparelse eller andet, så læs mere her.