Hvad skal egentlig købes, når en familie på 5 bliver til 6?

21. februar 2023

Når familien vokser med hastige skridt, er der ingen tvivl om, at nogle ting måske skal købes på ny, så det er tilpasset jeres families behov.

Lad os sige, at I på nuværende tidspunkt er en familie på fem, men at der til sommer kommer endnu en søskende til flokken, således at I fremover bliver seks familiemedlemmer. Én ting er, at familiebilen måske skal opdateres, så I alle kan sidde i den. En anden ting er møbler i jeres indretning.

Når møbler er med plads til alle

Måske I på nuværende tidspunkt har en lidt mindre sofa, et knap så stort spisebord samt spisebordsstole blot til fem mennesker. Så kan det være en idé at starte i køkkenet, hvor I nok ofte vil bruge jeres tid som familie. Hvis I mangler inspiration til et stort spisebord, hvor der er plads til, at I alle kan sidde omkring, så kan I eksempelvis lave et tryk her for at købe spisebord. Forskellige boligindretnings hjemmesider kan måske inspirere jer til, hvilke behov og ønsker I har.

Man kan for eksempelvis få rundt samt firkantede spiseborde. En smart ting er, at I som familie kan vælge at købe tillægsplade således, at spisebordet både kan være stort nok til hverdagsbehovene, I som familie har – og måske tillægspladerne kan fås, så bordet kan gøres endnu længere, hvis I eksempelvis har gæster på besøg.

En stil som passer til jeres behov

I jeres beslutningsproces om, hvilket bord I skal have som familie, er der forskellige elementer, som kan overvejes. Materialevalg er blot én ting, farvevalg er en anden. Som tidligere nævnt er formen samt stilen ligeledes noget, I kan have med i jeres overvejelser. Derudover er prisen måske også et element, I kan indtænke. Det er da kun sjovere, hvis jeres drømmebord eksempelvis er på tilbud.