Hjælp derhjemme? Sådan får du mere tid til familien

11. december 2020

Outsourcing er normalt et ord man forbinder med forretningslivet, men det samme koncept kan bruges privat – og give dig mere tid til eksempelvis at være sammen med din familie.

Herunder finder du en liste over outsourcing som du kan benytte dig af, for nemt og billigt at få mere tid i hverdagen.

Her er nogle eksempler på ting, du kan outsource

Tøjvask: Afhængigt af dine livsstil, er tøjvask en af ​​de ting, der let kan outsources. I de fleste større byer bruger folk normalt mindst 1,5-2 timer hver uge på at vaske deres tøj (forudsat at de har en standard mængde vasketøj – du har muligvis mere).

Således ville omkostningerne ved at vaske (ud over omkostningerne ved maskindrift, hvis nogen) være omkring 400 -500 DKK. Det ville være relativt nemt at finde nogen på handyhand.dk til at vaske dit tøj til dig til mindre end det beløb.

Indkøb: Da jeg boede i København, plejede jeg handle ind to gange ugentligt og brugte cirka en time hver gang jeg handlede og derefter tid på at udpakkede alle vare ene derhjemme. For en minimal pris kunne jeg have fået leveret mine dagligvarer (eller endda gratis, hvis det var over et bestemt beløb) og dermed frigjort min tid til at arbejde på min virksomhed.

Havearbejde: Hvis du har en have eller en gård, er det normalt værd at have en anden til at klippe plænen eller endda vande haven. De har de alt det rigtige udstyr, som du ikke behøver at købe og så ved de hvad de laver. Du kan nemt finde en havemand med handyhand.dk til diverse haveopgaver.

Daglige ærinder: Disse er ærinder som at vente i kø ved posthuset, ringe til dit kreditkortselskaber eller endda besøge banken. Selvfølgelig er der visse begrænsninger (især med finansielle transaktioner), men for det meste behøver du simpelthen ikke at håndtere disse.

Kender du en nabos teenager, der vil tjene nogle lommepenge? Få dem til at tage din post til posthuset for dig. Skal du ringe og diskutere ting med dit bank- / kreditkortselskab? Du kan finde en offshore virtuel assistent til at gøre det for dig for 50 DKK i timen.

Rengøring: Det er her, vi begynder at komme ind i de mere “dyre” områder ved outsourcing. At have en tjenestepige eller en rengøringsassistent, der kommer ind ugentligt, virker som en luksus for de fleste mennesker, men ved at bruge handyhand.dk eller lokale annonce opslagstavle i dit område kan du sandsynligvis finde nogen til at gøre det for dig – på den halve tid.

Regnskab: Man kan blive overrasket over hvor meget tid det kræver for en helt almindelig familie at holde styr på regnskaberne, betale regninger og holde en sund økonomisk oversigt. Heldigvis kan man betale sig fra det! Find en bogholder, eller hyr overseas digitalt, for at holde styr på regnskaberne!

Dette er blot nogle af de mange ting du kan overveje at outsource i dit liv. Med lidt kreativitet og research, kan du spare mange hundrede timer om året, uden at presse dit budget for meget. Du har kun et liv, så sørg for at du laver det du elsker.